Alpine Lodges Inn de Berghen
/

Alpensfeer inademen in de Achterhoek                                                        (onderaan de Lochemse Berg)

 


RESERVEREN VAN ONZE ALPINE LODGES
Voor 2, 4 of maximaal 6 gasten.
Onze tarieven 
Wij verhuren onze woningen voor een minimale periode van 1 week (maximaal 3 weken). In het laagseizoen zijn onze wisseldagen maandag en vrijdag, in het hoogseizoen is vrijdag onze wisseldag.

Wanneer u helemaal naar beneden scrolt komt u terecht bij onze boekingsbuttons (u komt automatisch terecht op de website van Micazu waarop u kunt zien wanneer de woningen beschikbaar zijn)


Inn de Berghen Lermoos

2024

week, 7 nachten 

8 januari - 3 mei

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 930,00

3 mei - 5 juli

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 1.015,00

5 juli - 30 augustus

wisseldag vrijdag, huurprijs € 1.225,00

30 augustus - 13 september

wisseldag vrijdag, huurprijs € 1.015,00

13 september - 11 oktober

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 930,00

11 oktober - 25 oktober

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 1.015,00

25 oktober - 23 december

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 930,00

23 december - 10 januari 2025

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 1.225,00
Inn de Bergen Zermatt


2024

Week, 7 nachten

8 januari - 3 mei

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 698,00

3 mei - 5 juli

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 798,00

5 juli - 30 augustus

wisseldag vrijdag, huurprijs € 972,00

30 augustus - 13 september

wisseldag  vrijdag, huurprijs € 798,00

13 september - 11 oktober

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 698,00

11 oktober - 25 oktober

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 798,00

25 oktober - 23 december

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 698,00

23 december - 10 januari 2025

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 972,00
Inn de Berghen beide lodges

Week,  7 nachten

Laagseizoen 

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 1.550,00

Midden seizoen

wisseldag maandag of vrijdag, huurprijs € 1.750,00

Hoogseizoen

wisseldag vrijdag, huurprijs € 1.970,00Kosten voor toeristenbelasting en Borg en achtergelaten eigendommen huurder.

Kosten toeristenbelasting: Als verhuurder van vakantiewoningen zijn wij verplicht om toeristenbelasting bij u in rekening te brengen. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs en worden (automatisch), apart op uw factuur, aan u doorberekend. Op 1 januari van ieder nieuw jaar wordt de hoogte van de toeristenbelasting verhoogd. Zodra deze kosten bekend zijn zullen wij deze op de website plaatsen. 

Kosten borg: Bij het boeken van de vakantiewoningen berekenen wij een borg. De borg wordt, wanneer er geen sprake is van schade, binnen 14 dagen na uw vertrek uit de woning, aan u teruggestort.

Achtergelaten eigendommen huurder: In geval eigendommen van huurder na afloop van de huurperiode in de vakantiewoning zijn achtergelaten, zullen wij huurder daarvan op de hoogte brengen. Eigendommen van huurder zullen wij, na overleg met huurder, nasturen voor zover het geen etenswaren en/of doucheproducten betreffen. Verhuurder is niet verantwoordelijk voor schade die mogelijk tijdens verzending wordt veroorzaakt door het postbedrijf. Om schade aan eigendommen tijdens verzending te voorkomen, zal verhuurder achtergelaten eigendommen zonodig verpakken in daarvoor speciaal aangeschaft verpakkingsmateriaal. De kosten van dit verpakkingsmateriaal én de kosten voor verzending, zullen met de borg worden verrekend. In geval de borg reeds is gerestitueerd zal Verhuurder hierover andere afspraken maken met huurder. Verhuurder zal proberen de eigendommen van huurder zo snel mogelijk aan het postbedrijf over te dragen. Daarover zal verhuurder afspraken maken met de huurder. Wij vragen onze huurders, voor het vertrek uit de woning, alle ruimtes nogmaals na te lopen en dan met name alert te zijn op eventueel zelf meegebrachte hoofdkussens, doucheproducten, boeken en etenswaren (in lades, kasten, koelkast en diepvries).

Toeristenbelasting

€ 1,65 per persoon per nacht (2024)

Borg

€ 200,00 borg per woning per huurperiode                                                € 300,00 borg voor huur van beide woningen

Servicekosten

De hierboven aangegeven huurprijs is exclusief servicekosten. Deze zijn verplicht en worden automatisch verwerkt op uw factuur. Bij verhuur van beide woningen worden de servicekosten bij elkaar opgeteld.

Inn de Berghen Lermoos

€ 100,00

Inn de Berghen Zermatt

€ 80,00

Annuleren

Elke annulering moet per e-mail aan Verhuurder worden gemeld. De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van kracht:


100 % restitutie

tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst


100% restitutie

Bij een reservering die minder dan 30 dagen voor aankomst is geplaatst, volgt volledige restitutie wanneer:

Annulering volgt binnen 48 uur na het reserveren én                                          Annulering ten minste 14 dagen vóór aankomst plaatsvindt.

50% restitutie

Bij een reservering die minder dan 30 dagen voor aankomst is geplaatst, volgt 50% restitutie wanneer:

Annulering volgt binnen 48 uur na het reserveren én                                          Annulering ten minste 14 dagen vóór aankomst plaatsvindt.

Geen restitutie

Bij een reservering die minder dan 30 dagen voor aankomst is geplaatst, volgt geen restitutie wanneer niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan.


Indien de huurder zonder schriftelijke te annuleren géén gebruik maakt van de vakantiewoning, óf deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen restitutie plaatsvinden.

Belangrijke informatie:

Met het plaatsen van uw boeking gaat u akkoord met de Algemene informatie (verstrekt op deze website) én met onze huurvoorwaarden Inn de Berghen Lermoos en/of huurvoorwaarden Inn de Berghen Zermatt.

Enkele belangrijke bepalingen in onze huurvoorwaarden zijn:

  • Onze woningen worden uitsluitend verhuurd aan volwassenen (minimale leeftijd van onze gasten is 25 jaar). 
  • Wij bieden onze gasten graag een rustig verblijf. Het houden van feesten in en om de woning is om die reden niet toegestaan.
  • Roken is in onze woningen én in onze tuin niet toegestaan. Wij bieden onze gasten een volledig rookvrij verblijf.
  • Huisdieren zijn in onze woningen helaas niet toegestaan.
  • Omdat onze gasten gebruik moeten maken van een trap is de woning minder geschikt voor gasten die slecht ter been zijn, De woning is helaas niet rolstoelvriendelijk.

 Huurperiode 

Onze woningen kunnen voor minimaal één week en maximaal voor drie weken achtereen worden gehuurd. De woningen hebben uitsluitend een vakantiebestemming. De wisseldagen ziet u terug in het schema met de huurprijzen.

Aangepaste huurperiode. 

Gedurende enkele periodes in het jaar, zoals de zomervakantie, verhuren wij onze vakantiewoningen hele weken, van vrijdag tot vrijdag,  Het koppelen van hele weken, tot een maximum van drie weken, is in deze periodes uiteraard ook mogelijk. Buiten het hoogseizoen is het sóms mogelijk om af te wijken van de standaard wisseldagen. Heeft u een speciaal verzoek, stuurt u ons dan graag uw verzoek via het contactformulier. Wij kijken of het mogelijk is om aan uw verzoek te voldoen en laten u dat zo snel mogelijk weten. 

Huren van beide woningen tegelijk.

Wanneer u twee woningen tegelijkertijd wilt boeken, controleert u dan vooraf de beschikbaarheid van de beide woningen. Dat kan via onze boekingsbuttons (zie hieronder). Door het invoeren van de gewenste data kunt u zien of beide woningen voor de gewenste periode nog vrij zijn. Vermeld u vervolgens bij de beide boekingen dat het gaat om een gecombineerde boeking. Op uw factuur worden dan direct de juiste kosten aan u in rekening gebracht.

Onze in- en uitchecktijden:

Inchecktijden:
Uw woning is voor u beschikbaar ná 15.30 uur op de dag van aankomst. Is de woning al eerder op de dag beschikbaar dan laten wij u dat zeker weten!

Uitchecktijden:

Op de dag van uw vertrek is de uitchecktijd vóór 10.30 uur 's morgens.. Wanneer een verlate uitcheck mogelijk is zullen wij u dat zéker laten weten!

Reservering en voldoen van uw factuur

Bij het plaatsen van uw boeking vragen wij u op de dag ná het plaatsen van de boeking, 50 % van de totale huursom (inclusief toeristenbelasting, de borg en de bijkomende servicekosten) aan ons (in dat geval ontvangt u van ons de factuur) óf aan Micazu (in dat geval ontvangt u van Micazu een factuur) over te maken. De resterende huursom betaalt u uiterlijk zes weken vóór aankomst.

In geval u binnen zes weken na boeking al in de vakantiewoning arriveert, dan dient u de volledige huursom (inclusief toeristenbelasting, borg en verplichte servicekosten) op de dag nadat u de boeking heeft geplaatst, in haar geheel te voldoen.

NU RESERVEREN?

VAN HARTE WELKOM INN DE BERGHEN! 

Voor het maken van uw reservering kiest u voor de BOEKINGSBUTTON van de woning (of van beide woningen) die u wilt huren (zie hieronder). 

U komt nu terecht op de website van Micazu. Micazu.nl is al sinds 2010 een succesvol online platform waarop eigenaren hun vakantiehuis verhuren. Wij bieden hiermee onze huurders een vertrouwde manier van boeken. Op de website van Micazu kunt u de reviews van andere gasten lezen vóórdat u boekt. Al onze gasten ontvangen, na afloop van de huurperiode, een uitnodiging om de review in te vullen én deze, desgewenst, toe te lichten. Wij hopen dat u deze wil invullen voor toekomstige gasten!

U heeft bij Micazu direct inzage in de agenda en wanneer u kiest voor een specifieke periode worden ook de kosten meteen inzichtelijk gemaakt. Aan het boeken via MICAZU zijn voor u géén kosten verbonden!

Klik hier voor informatie over én boeken van Inn de Berghen Lermoos (4 personen)
Klik hier voor informatie over én boeken van Inn de Berghen Zermatt (2 personen)