Alpine Lodges Inn de Berghen
/

Alpensfeer inademen in de Achterhoek                                                        (onderaan de Lochemse Berg)

 

Alpine Lodge Inn de Berghen Zermatt

Twee (volwassen) gasten (in combinatie met Inn de Berghen Lermoos zes (volwassen) gasten).

Al bij binnenkomst in de centrale hal begint uw vakantie. Geniet, zittend op de lange bank, van de bijzondere '3D' foto aan de tegenover liggende muur. Neemt u plaats om uw schoenen aan of juist uit te doen...


De knusse, gezellige én luxe, in bergensfeer, ingerichte woning Zermatt biedt ruimte aan twee (volwassen) gasten.  

Vanuit de centrale hal opent u uw eigen voordeur naar het halletje met toilet.

Vanuit het halletje komt u binnen in de gezellige eetkeuken met goed gevulde servieskast.

De stoere handgemaakte keuken, opgebouwd uit oud barnwood, is van álle gemakken voorzien. Een gasfornuis, oven, koelkast met vriesvak én vaatwasser. Natuurlijk zijn er ook een waterkoker en een Nespresso apparaat aanwezig. De heerlijke stoelen in de eethoek nodigen uit om lang (na) te tafelen en de bank en stoel in de zithoek zitten óók al zo heerlijk. Kruip met een goed boek in een hoek van de bank of kijk naar een goede film op de 4K tv (met uw eigen inloggegevens kunt u gebruik maken van Netflix). Óf luister via de Denon Bluetooth installatie (snelle gratis glasvezel WIFI) naar je favoriete muziek op radio of CD.

Eenmaal bovenaan de trap heeft u niet alleen een onverwachts weids uitzicht over de bijzonder ruime, maar vooral, gezellige slaapkamer mét twee luie stoeltjes, u kijkt óók uit op de achtertuin met veranda, sauna en al haar zitjes. 


Bovenaan de trap vindt u een (apart) tweede toilet en na een dag in de buitenlucht is het lekker bijkomen onder de (stort- of hand) douche in de mooie badkamer. Aan legruimte en haakjes ontbreekt het u niet én er is een fijne föhn aanwezig! 


Bij aankomst  zijn de boxsprings (met topper én dons/veren dekbedden) opgemaakt met heerlijk wit hotellinnen. Voor iedere gast ligt er een handdoeken set (een baddoek, een handdoek en een gastendoekje van hotelkwaliteit), een zeepje en een (verpakte) beker klaar. Op de beide toiletten liggen handdoekjes en zeepjes en in de keuken vindt u een keuken set (keukendoek, theedoek en twee vaatdoekjes) met zeepje.


De airconditioner op eerste etage zorgt in de zomer, naast de vele openslaande ramen, voor een heerlijke koele slaapkamer. 

In de linnenkamer, die grenst aan de centrale hal, kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Er staan tevens een strijkplank met (stoom)strijkijzer, een droogrek en een stofzuiger.